Boligmarkedet på Risvollan- Proaktiv informerer


 

Logo Proaktiv

 

Boligmarkedet på Risvollan  – Proaktiv Eiendomsmegling

Boligmarkedet på Risvollan har så langt i år vært svært hektisk. Pr. 12. mai har det allerede blitt solgt 28 boliger i borettslaget. Mange har gått til svært gode priser og så langt i år er det satt 6 nye prisrekorder. Det var ved årsskifte knyttet stor spenning til hvordan nytt lovverk med strengere tilstandsrapporter og større ansvar for boligselger ville påvirke boligmarkedet. Så langt er det ingenting som tyder på at det har begrenset prisutviklingen. Nå er det like før en 2-roms omsettes for 3 mill. (Ny prisrekord er nå kr. 2.950.000,-)  Hvem skulle trodd det for bare 1 år siden.  Leveringstiden for de nye takstrapporter er nå ca. 3 uker. Det er verdt å merke seg. Det innebærer at dersom man skal selge før sommeren, bør man sette i gang salgsprosessen nå.

Vi i Proaktiv Eiendomsmegling har en markedsandel på 64% så langt i år og vi har derfor mange svært mange potensielle kjøpere i vår kundebase. Dette gjelder for alle leilighetstyper.

Ta kontakt med oss dersom du vurderer å selge eller ønsker en e-takst på din bolig. For alle beboere på Risvollan tilbyr vi e-takst gratis. (Ordinær pris kr. 2.500,-). Dette er det eneste dokument som er gyldig dersom man skal søke om lån.

Om det er noe annet du lurer på, så er det bare å kontakte oss.

Med sommerlig hilsen Risvollanmegleren – Proaktiv Eiendomsmegling

Lisbeth (mobil 480 07 480), Steinar (mobil 970 59 239) og Tore (mobil 970 59 222)

 

 Publisert: 12. Mai 2022