Containerservice – viktig informasjon!


Den årlige Containerservicen nærmer seg, og starter allerede over helgen på de første feltene. Som nevnt tidligere i vår informasjon, vil det også i år være med representanter fra Fretex. De kommer her med bilene sine de to siste timene av innsamlingsaksjonen, dvs. fra kl 17.00 – kl 19.00.

Høyblokka får ikke egen bil (da det denne kvelden er tre felt som har Containerservice, og Fretex har kun to biler til bruk), men vi kan her samle opp med biltilhenger for det som måtte være aktuelt. Utenfor Høyblokka settes det derfor ut en MERKET biltilhenger (borettslagets logo).

I forbindelse med bistand fra Fretex, har vi fått noen sorteringsposer som kan benyttes til levering av tekstiler. Tekstiler skal IKKE leveres i restavfallet, men legges i posene eller i andre poser, som igjen kastes i innsamlingsboksene. Se informasjon og bilde av posene her:

Sorteringsposer

Posene legges ut i hver postkasse i løpet av denne uken (uke 21), og kan benyttes ved behov. Det ligger to poser i det som legges i postkassene, hvorav den ene er til tøy til gjenbruk, og den andre er til ødelagte tekstiler.

Alt av tøy kan leveres, det eneste er at det må være reint. Det trenger IKKE være helt, men da havner det i den oransje posen hvor det står ødelagte tekstiler.

Dersom noen trenger poser andre tider på året også, har borettslaget fått noen ekstra som kan deles ut (posene er gratis). Ta derfor kontakt med borettslagets resepsjon.

Det nevnes også at det i forkant av de enkelte felts Containerservice, vil bli satt ut en innsamlingsboks (rød boks fra Fretex). Denne er lovet satt på feltet hele dagen, og hentes ved dagens slutt. Så se etter en rød boks.

Se ellers informasjon/reportasje om årets Containerservice på TV Risvollan. Har dere spørsmål om levering etc, ta kontakt med borettslaget.

Administrasjonen

 Publisert: 23. Mai 2018