Samarbeidspartnere

Borettslaget har pris- og rabattavtaler med følgende firma:

NTE er borettslagets strømleverandør. For deg som beboer betyr det at du også får tilgang til gunstige strømavtaler fra NTE, som er tilpasset ditt behov. Avhengig av om du ønsker en forutsigbar strømpris eller en strømpris som følger markedet og er så lav som mulig, så kan NTE hjelpe deg å finne den strømavtalen som passer best for deg og din husstand.

Klikk her for å se strømavtalene som NTE tilbyr: https://nte.no/kampanje/risvollan

For bestilling av Zaptec elbil lader: https://ntebutikken.no/kampanjer/risvollan

Danske Bank er borettslagets hovedbankforbindelse. Banken tilbyr fordelaktige betingelser til beboere i Risvollan Borettslag.

Nærmere opplysninger finner du på https://danskebank.no/ansatteavtale

Get

Husstander tilknyttet Risvollan Borettslag har en kollektiv avtale med Get om levering av TV- og bredbåndstjenester.

Inkludert i den kollektive avtalen ligger en internettlinje på 10/5 Mbps, samt kanalpakken START som dekker ditt basisbehov. Du får de 20 mest populære kanalene og mulighet til å velge ytterligere 20 fra et utvalg på 80 kanaler inn i din standardpakke om du ønsker det. I tillegg leveres en Get Box II dekoder hvor du blant annet kan pause, spole og ta opp dine favorittprogrammer. I tillegg har du gjennom den kollektive avtalen tilgang til Din helt personlige tv-opplevelse. Nå kan du se tv hvor du vil i hjemmet! Se på tv, filmer og serier eller ta opp på Get-boksen rett fra din iPad eller iPhone. Det er enkelt; Last ned Get tv fra App Store og se hva du vil, når du vil!

I tillegg kan hver enkelt velge å oppgradere internettlinjen til rabattert pris eller bestille andre tilleggstjenester. Alle tilleggstjenester ut over den kollektive avtalen vil bli fakturert den enkelte husstand ved bestilling.

Har du behov for hjelp eller har spørsmål til ditt abonnement kan Get kundeservice kontaktes på telefon 21545454 , eller du kan besøke deres lokale servicesenter på Brattørkaia 15, like ved Rockheim.

Kundeservice på telefon 21545454 har åpent;

mandag – fredag     09.00 – 22.00

lørdag                      11.00 – 19.00

søndag                    12.00 – 20.00

Se get.no for oppdatert informasjon om TV- og bredbåndstjenestene til Get.

PROA Eiendomsmegling har vært borettslagets foretrukne eiendomsmegler siden 2008. For deg som beboer betyr dette at du får tilgang til en unik kompetanse gjennom spesialiserte meglere for borettslaget samt faste og fordelaktige betingelser for salg av bolig, oppgjørsoppdrag og gratis verdivurderinger. Gjennom en reklameavtale med borettslaget bidrar PROA Eiendomsmegling med betydelig årlig støtte til driften av TVRisvollan.

Proa Eiendomsmegling er en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede. Kjeden er spesialisert på bymegling og har sin hovedtyngde i landets mest befolkningstette områder. Det gode konseptet baserer seg på den høyeste kvaliteten i materiell og markedstilnærming og har vist seg å være like attraktivt og effektivt utenfor byene. Du skal alltid få det beste hos oss. Value for money, sier vi. Du skal alltid få mer enn du betaler for. Vi skal være en investering og ikke en kostnad. Gi oss oppdraget ditt så skal vi vise deg at vi er tilliten verdig.

Nærmere opplysninger om PROA Eiendomsmegling finner du her: https://proa.no/eiendomsmeglere-i-trondheim

 

 

Rørfunn as

* Rørleggertjenester
* Materiell og sanitærutstyr (lagerførte varer)

Nærmere opplysninger finner du på www.rorfunn.no.

Farvehuset AS
* Beis- og malerprodukter
* Malerverktøy/-utstyr

Aalmo AS Elektriker
Det er inngått rammeavtale med Aalmo AS Elektriker om oppgradering av sikringsskap i boligene i borettslaget for å oppnå fordelaktige priser.

Tilbudet finner du her: Tilbud rehabilitering av sikringsskap Risvollan Borettslag

Andre medlemsfordeler:

Boligkooperasjonens medlemsfordeler
Risvollan Borettslag er ikke medlem av NBBL, og borettslagets medlemmer har følgelig ikke uten videre tilgang til boligkooperasjonens medlemsfordeler. De som likevel ønsker tilgang til disse medlemsfordelene, kan melde seg inn som medlem i et boligbyggelag som er medlem av NBBL, f.eks. TOBB (TOBB benyttes som eksempel fordi det er det eneste boligbyggelag i Trondheim som er medlem av NBBL). Det er som medlem av boligbyggelaget man oppnår medlemsfordelene – ikke som andelseier i et borettslag tilknyttet et boligbyggelag, dvs. at man ikke nødvendigvis må bo i et slikt borettslag for å få tilgang til medlemsfordelene.

Gjennom et medlemskap i f.eks. TOBB får man tilgang til medlemsfordeler fremforhandlet av NBBL sentralt og TOBB lokalt. Nærmere opplysninger om medlemskap og medlemsfordeler finnes på http://www.tobb.no.